nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Ha eddig nem szeretted a chiapudingot, most megszereted

Ha eddig nem szeretted a chiapudingot, most megszereted

Ilyen krémes és finom még soha nem volta chiapuding!
NLCafé
f Ajánlom

 Ha próbáltad már, és nem jött be annyira, akkor azért, ha még sosem csináltad, akkor pedig azért készítsd el a most következő chiapudingot! Sokan a furcsa, zselés állaga miatt nem kedvelik a chiamagból készült egészséges pudingot, ám a most következő recepttel mennyeien krémesre sikerül majd!

 Krémes, vegán chiapuding

Ha eddig nem szeretted a chia pudingot, ezután a recept után fogod

Hozzávalók:

2 adaghoz

  • fél csésze krémes kókusztej 
  • fél csésze mandulatej
  • 3 ek. édesítő (például juharszirup, kókuszvirágcukor, agavészirup)
  • 2 tk. vaníliakivonat
  • egy csipet só
  • 1/4 csésze chiamag
  • friss bogyós gyümölcsök, pirított kókuszchips, mandula

Elkészítés:

A kókusztejet, a mandulatejet, az édesítőt és a vaníliát keverd össze egy befőttesüvegben. (Használj kézi habverőt, hogy teljesen csomómentes és krémes legyen az eredmény.) Ezután öntsd hozzá a chiamagot, és add hozzá a sót. Ismét használd a habverőt, és keverd alaposan össze a mixet.

Zárd le az üveget, és tedd hűtőbe egy egész éjszakára. Másnap reggel kínáld meg friss málnával, áfonyával, kókuszchipsszel és egy kis mandulával. Jó étvágyat hozzá!

thekitchn

Megosztás Facebookon