Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Gasztro

Az új kedvenc nyári italod: epres-málnás rozékása

Hétvégén visszatér a kánikula. Készülj rá ezzel a frissítő, gyümölcsös rozékásával!

 A nyár legjobb dolgai egyesültek ebben az isteni frissítőben: a bogyós gyümölcsök, a jégkása és a rozé. A belőlük készült gyönyörű, élénkpiros italt egy hűs medence partján tudjuk a leginkább elképzelni, de bárhol remekül felfrissít majd!

Az új kedvenc nyári italod: epres-málnás rozékása

Hozzávalók:

  • 1 üveg száraz rozé
  • 2 csésze fagyasztott eper
  • 1 csésze fagyasztott málna
  • egy löttyintésnyi Campari

Elkészítés:

  1. A rozé felét adagold jégkockatartóba, és fagyaszd egészen szilárdra (3-4 óra alatt).
  2. Ha megfagyott a rozé, öntsd turmixgépbe, add hozzá a málnát, az epret, a Camparit és a szoba-hőmérsékletű maradék rozét, és az egészet turmixold össze.
  3. Öntsd ki poharakba, és élvezd azonnal!

joythebaker

Címlap

top