Gasztro

Egészséges reggeli édesszájúaknak édesburgonyából

Ez a reggeli, sült édesburgonya megéri, hogy lecseréld rá a szokásos péksüteményed!

 Ha szereted már a reggeledet édesen indítani, ugyanakkor maradnál valami egészségesnél, reggelizz édesburgonyát! Jó pár órán át jóllakottan tart, és úgy variálod, ahogy csak akarod. Mi most egy édes változatot mutatunk.

 Édesburgonya édesen, reggelire

Egészséges reggeli édesszájúaknak, édesburgonyából

Hozzávalók:

1 adaghoz

  • 1 kisebb édesburgonya
  • 1 banán
  • 1 ek. mandulavaj vagy mogyoróvaj
  • quinoapehely, chiamag vagy lenmag

Elkészítés:

  1. A megmosott édesburgonyát 180 fokos sütőben 50 perc alatt süsd puhára (ezt már előző nap is megteheted).
  2. Az édesburgonyát vágd félbe, kend meg a mogyoró- vagy mandulavajjal. Kínáld meg banánkarikákkal, valamint a kedvenc szuper magjaiddal (chia vagy len), esetleg quinoapehellyel. Jó étvágyat hozzá!

popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top