Gasztro

Töltsd le ingyen a nyár legjobb receptjeit!

Álltál már te is forró nyári napokon tanácstalanul a konyhádban, a sütőt támasztva, és azon törted a fejed, mit is főzzél a családnak?

Kellene valami könnyű, jó étel, ami a gyerekeknek is ízlene, de emellett egészséges is? Szeretnénk megkönnyíteni a dolgod: töltsd le ezt a remek kis nyári receptgyűjteményt a tekafozoiskola.hu oldalról, és vesd bele magad új lendülettel a nyári főzőcskézésbe!

Töltsd le ingyen a nyár legjobb receptjeit!

Az elmúlt hónapokban lezajlott TEKA receptverseny sok lelkes hobbiséf és háziasszony fantáziáját mozgatta meg, akik rengeteg izgalmas ételleírást küldtek be nekünk. A zsűri nem kevés fejtörés árán végül kiválasztotta ezek közül a legjobbat, így gazdára talált az értékes főnyeremény, a TEKA WISH gőztisztítású sütője, mi pedig számos kiváló receptötlettel lettünk gazdagabbak. Ezek adták az inspirációt, hogy elkészítsük a saját receptgyűjteményünket is, és feltegyük azt a tekafozoiskola.hu oldalra, ahonnan bárki letöltheti magának, aki friss ízeket, és izgalmas nyári ételeket keres.

Ez a gyűjtemény mindenkinek szól, aki szeretné egy kicsit gyarapítani a házi receptkollekcióját. Igazán gazdag a választék: a leírások közt böngészve biztosan találsz olyat, amiből játszva elkészíthetsz egy vasárnap menüt a családnak vagy feltálalhatsz egy formabontó vacsorát a vendégeidnek, de akár még magad is meglepheted belőle egy-két szokatlan fogással. Akad itt sokféle sült szárnyasból, sertésből és marhából, találsz pompás halételeket, könnyű és vitamindús salátákat, vegán fogásokat, valamint kellemes előételeket is, és természetesen gondoltunk azokra is, akik diétás glutén-, laktóz- vagy cukormentes recepteket keresnek. Különleges meglepetésnek szántuk azoknak a nyalánkságoknak a leírásait, amikből alacsony kalóriatartalmuk miatt bűntudatmentesen nassolhatsz egy kiadós nyári vacsora után!

A nyár egyik gondját így remélhetőleg levettük a válladról: most már csak le kell töltened a receptkönyvet a tekafozoiskola.hu oldalról! Itt a recepteken kívül sor ötletes konyhai és háztartási praktikával is találkozhatsz, és megismerkedhetsz olyan remek gépekkel is, amik élménnyé és könnyűvé teszik a sütés-főzést. A TEKA új WISH sütőivel például olyan gördülékenyen halad a munka, mintha egy profi szakács dolgozna a kezed alá: ezek a gépek lépésről lépésre segítenek téged a sütési folyamatokban, dupla üvegű ajtajuk megóv attól, hogy megégesd a kezed, a sütés után pedig forró gőzzel még ki is takarítják magukat!

Fogd hát a receptkönyvünket, és vedd el a nyártól is mindazt, amit friss, lédús és zamatos gyümölcsök, zöldségek és húsok képében bő kézzel kínál neked! Főzz velünk minden nap valami izgalmasat és finomat ezen a nyáron!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top