nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Küldd vissza a használt Nespresso-kapszulákat!

Küldd vissza a használt Nespresso-kapszulákat!

Egyedülálló szolgáltatás indul Magyarországon a fenntarthatóságért, hiszen mostantól a kiürült Nespresso-kávékapszulákat otthonról is, az új kapszulák házhoz szállításával egy időben visszaküldhetjük.
NLCafé
f Ajánlom

A szelektív hulladékgyűjtés napjaink egyik legfontosabb környezetvédelmi törekvése. Földünk védelme érdekében mindannyian könnyedén tehetünk valamit, ha egy kicsit változtatunk a napi szokásainkon, például a reggeli kávénk lefőzése után összegyűjtjük a használt alumínium kávékapszulákat – vallja a Nespresso, amely most egészen komoly lépést is tett a fenntarthatóság felé. Az alumíniumkapszulák környezetünkre gyakorolt hatása állandó téma, és folyamatos fejlesztésre ösztönzi a céget. 

Küldd vissza a használt Nespresso kapszulákat

Hazánkban jelenleg hat budapesti Nespresso Boutique-ban, vidéken pedig a győri és a pécsi Árkádban tudják a vásárlók leadni a használt kapszuláikat. 2017 nyara azonban mérföldkő a Nespresso-rajongók számára, hiszen mostantól már futárszolgálat segítségével, az új kapszulák átvételével egy időben ingyenesen, az ország bármely pontjáról visszaküldhetik használt kávékapszuláikat, amelyek újrahasznosításáról a cég gondoskodik.

 

Megosztás Facebookon