nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Bárki mesterszakács lehet az IKEA vicces, interaktív útmutatóival

Bárki mesterszakács lehet az IKEA vicces, interaktív útmutatóival

Az egyszerű megoldásokra felesküdött IKEA zseniális ötlettel segítene a konyhában bénázóknak: az egyszerű receptlapok nem csak útmutatást nyújtanak az ételek elkészítéséhez, de kapásból meg is főzhetjük bennük a fogásokat!
NLCafé
f Ajánlom

Az IKEA kanadai részlege most nem az elérhető dizájnban, hanem a főzésben segítene vásárlóinak. A Cook this Page projekt lényegében olyan illusztrált receptoldalak kötege, amik nem csak azért jók, mert kábé egy hatéves is simán össze tud velük állítani egy lazacsteaket vagy egy olaszos raviolit, hanem azért is, mert egyből főzőalkalmatosságként is szolgálnak a konyhában.

Bárki mesterszakács lehet az IKEA vicces, interaktív útmutatóival 

A dolog tényleg iszonyú egyszerű, így működik: az utasításokat követve rárakosgatjuk a hozzávalókat az IKEA receptjén kijelölt területekre – pontosan megvan, hova szórjuk a sót, hova rakjuk a bazsalikomlevelet vagy a citromszeletet, és ne aggódjunk, a speciális tinta nem mérgező és nem itatódik be az ételeinkbe –, aztán az egész lapot hozzávalókkal együtt összetekerjük, és már mehet is a kaja a sütőbe. 

Irtó vagány, ráadásul sokkal bulisabb lesz tőle a főzés, ráadásul még a bátortalanabbak is kísérletezhetnek néhány extrább recepttel!

BoredPanda

Megosztás Facebookon