Gasztro

Krémes, csokis, nagyon finom: íme a holnapi reggeli

Ha eddig nem szeretted a zabkását, akkor most majd megszereted! Isteni finom reggeli lesz belőle holnap!

 

Krémes-csokis zabkása

Hozzávalók:

  • ízlés szerint étcsokoládé
  • 1,5 bögre víz
  • fél banán
  • 1 kk. őrölt fahéj
  • 3 ek. cukrozatlan kakaópor
  • 1 bögre zabpehely
  • 3-4 kk. barnacukor
  • 1-2 kk. juharfaszirup
Kategóriareggeli
Elkészítési idő10 perc
Nehézségi szintkönnyű

Elkészítés

A zabpelyhet öntsük fel vízzel, és tegyük tűzre. Adjuk hozzá a barna cukrot, a kakaóport, és főzzük sűrűsödésig. Keverjük bele a fahéjat és a banánt. Zárjuk el alatta a gázt, és adjuk hozzá a csokidarabkákat.

Tálaljuk gyümölccsel és kevés juharsziruppal meglocsolva.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top