Gasztro

A Starbucks baristái egyáltalán nincsenek oda az unikornis frappuccinóért

Az unikornismánia a Starbucksba is begyűrűzött, de a kávézólánc baristái egyáltalán nem örülnek ennek.

Nemrégiben a Starbucks unikornis frappuccinójától volt hangos a net. Ez a már ránézésre is bizarr, rózsaszín, színes csillámmal leöntött ital rövid idő alatt hihetetlenül népszerű lett, aminek persze kevésbé örülnek azok a baristák, akiknek állandóan el kell készíteniük.

A Starbucks baristái egyáltalán nincsenek oda az unikornis frapuccinóért 

Szóval hiába pózol az Instagramon mindenki a rózsás-kékesen kavargó frappucinóval, a Starbucks munkatársai kiborultak a különféle netes fórumokon. “Soha életemben nem csináltam ennyi frappuccinót” – fakadt ki az egyikük. “A kezeim ragacsosak, a hajam és az orrom is tele van unikornisgenyóval. Életemben nem voltam még ennyire stresszes…”

A barista kirohanása alá sok sorstárs is kommentelt, olyasmiket hogy: “Pokoli nap volt ez nekünk…”, és még képeket is küldtek a rózsaszínben úszó bárpultokról.

A limitált kiadású unikornis kávét csak Amerikában, Kanadában és Mexikóban lehet kapni néhány hét erejéig, szóval remélhetőleg már nem kell sokat szenvedniük a Starbucks dolgozóinak!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top