Gasztro

Lehet, hogy egész mostanáig rosszul etted a húsvéti csokinyuszit?

Bevalljuk, mostanáig mi sem gondoltuk volna, de nem teljesen mindegy, hogy a fülénél vagy a lábánál kezdjük-e el. Pedig egyáltalán nem az.

A hiánypótló felmérést a The Laryngoscope elnevezésű amerikai oldalnak köszönhetjük, aminek készítői a húsvét közeledtével valamiért arra lettek kíváncsiak, vajon van-e arra szabály, hogyan kell nekikezdeni a csokinyulaknak. És lám, van. Az általuk megkérdezett 28 ezer ember több mint fele, egész pontosan 59 százaléka a fülénél kezdi el az édességet.

Lehet, hogy egész mostanáig rosszul etted a húsvéti csokinyuszit?

De nem mindenki! Vannak ugyanis, igaz, nem túl sokan (a megkérdezettek kicsit több mint 4 százaléka) akik a csokinyulakat nem fülüknél, hanem a lábuknál kezdik el enni. És, ha mindez nem lenne elég, van még egy harmadik csoport is: akiknek halálosan mintegy. Ők jóval többen vannak, mint azok, akik a csokinyúl lábára esküsznek, de kevesebben azoknál, akik a fülére. A megkérdezettek 33 százaléka ad hoc jelleggel kezd neki az édességnek.

Te a fülénél vagy a talpánál kezded a csokinyuszit? Írd meg!

Olvass még többet a csokinyúlról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top