Gasztro

Negyed kiló kokaint rejtett a boltban vásárolt kakaós doboz

Igencsak meglepődött az a vásároló, aki kokaint talált a gyerekek számára készített kakaós dobozban. Otthon vette észre, hogy a doboz nem volt lezárva, amikor pedig kibontotta, fehér zacskót talált benne.

A spanyolországi Zaragoza egyik élelmiszerüzletében vásárolt instant kakaópor doboza nem volt teljesen lezárva, amit csak otthon vett észre a vásárló. Az elsősorban gyerekek számára gyártott kakaó doboza fehér port tartalmazó zacskót rejtett.

A dobozt a blokkal együtt azonnal bevitte a vásárló a helyi rendőrségre, ahol megvizsgálták a zacskó tartalmát, és kiderült, negyed kiló kokaint tartalmaz. A kábítószer értéke 13 ezer euró, közel 4 millió forint.

A spanyol rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomozást indított. Kizárták, hogy a Nestlé Nesquik gyárából érkezett volna a kokainos kakaó, úgy sejtik, a zacskót a boltban rejtette valaki a dobozba. A Heraldo de Aragón beszámolója szerint a meghökkentő eset néhány héttel ezelőtt történt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top