Gasztro

Ezzel a trükkel szuperegyszerűen felvághatod az ananászt

Inkább a boltban hagyod az egyébként szuperegészséges ananászt, csak ne kelljen a felvágásával bajlódni? Most egy életre elsajátíthatod az ananász felvágásának legegyszerűbb módját!

Télen alaposan megcsappan azoknak a gyümölcsöknek a száma, amelyekből válogathatunk. Az ananász azonban pont azok közé a gyümölcsök közé tartozik, amikből a téli hónapok alatt is találunk a boltok polcain. A szuperegészséges ananászt több okból is megéri fogyasztani: segíti a zsírégetést, csodássá teszi a bőrt és a hajat, sőt még megfázásra is jó. Ha eddig a macerás felbontása miatt nem vettél gyakran, most mutatunk egy módszert, ami után tuti nem fog semmi eltántorítani, hogy minél több ananászt egyél!

Ahelyett, hogy a hagyományos hámozási technikával először a héjától akarnál megszabadulni, a tetejét levágva kezdd inkább belülről a megbontását. Fogj egy tűéles kést, és már kezdheted is!

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top