Gasztro

Ez lesz a felnőttek kedvence: tokajis-mazsolás puding

Az angolszász országokban mást neveznek pudingnak, mint nálunk, de egy közös mindenképp van bennük, méghozzá az, hogy mindkettő nagyon finom. Ez a tokaji aszús, mazsolás változat igencsak ünnepi fogás, és különösen kacsa- vagy libasült után tökéletes lezárása a vacsorának.
Ez lesz a felnőttek kedvence: tokajis-mazsolás puding

Elkészítési idő 40 perc

Hozzávalók:

  • 45 g puha vaj + a forma kikenéséhez
  • 45 g cukor
  • 2 tojás
  • 60 g sima liszt
  • 1/2 teáskanál sütőpor
  • 1 Dr. Oetker Bourbon Vaníliarúd
  • 1,5 dl tej
  • 0,5 dl tokaji aszú
  • 2 dkg mazsola

Tovább a teljes recepthez >>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top