Gasztro

Figyelem, megérkezett a diétás sör!

Mindössze 89 kalória van egy üvegben, ami azért valljuk be, elég jó.

Úgy tűnik, végre búcsút inthetünk a rengő sörhasaknak, megérkezett ugyanis a diétás sör, ami mindössze 89 kalóriát tartalmaz üvegenként. A sör természetesen nem az első az alakbarát alkoholok sorában, volt már diétás prosecco, de még ránctalanító gin is, innentől már tényleg csak napok kérdése volt, hogy megjelenjen a világ egyik kedvenc alkoholos italának egészségtudatos(abb) verziója.

Figyelem, megérkezett a diétás sör! 

Természetesen a különleges sör alkoholtartalma a szokásos maradt, csupán a kalóriatartalma csökkent, ráadásul úgy, hogy cukor -és szénhidráttartalma is alacsonyabb lett. Sőt a fiatalok legújabb egészségtudatos trendjeit követve az új sör még vegán is – szóval azok is bátran ihatják, akik semmilyen állati eredetű anyagot nem visznek be a szervezetükbe.

Sajnos egyelőre még nem tört be Magyarországra ez a kalóriaszegény sör – addig is figyeljünk rá, hogy mértékkel igyunk a hagyományos változatból, ha nem szeretnénk még több fölös kilót felszedni az ünnepek alatt.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top