Gasztro

Sajtos-tormás töltött csirkemell

Ha a hétvégén megújult formában tálalnál egy régi klasszikust, akkor ezt a receptet neked találták ki. Ráadásul az elkészítéséhez nem kell igazi konyhatündérnek se lenned!

Ha eddig a tormát leginkább “asztali” változatban etted, mondjuk kolbász vagy virsli mellé, akkor itt az idő, hogy mostantól másképp gondolj rá. A torma ugyanis nagyszerű alkotóeleme lehet egy olyan főételnek is, mint ez a sajtos-tormás töltött csirkemell, amit könnyen és legfőképp gyorsan elkészíthetsz akár már most hétvégén. Mutatjuk, mire lesz szükséged: 

Hozzávalók: 

  • 1 csirkemellfilé
  • 12 dkg natúr krémsajt (nem sajtkrém!)
  • 2 tk torma
  • 2 ek aprított petrezselyem
  • 1 sárgarépa
  • 1 közepes cukkini
  • 1 piros kaliforniai paprika
  • 1 fej lila hagyma
  • 1 kisebb padlizsán
  • 2 szelet bacon
  • 4-5 ek fokhagymás olaj
  • ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Ezen a videón pedig azt is megnézheted, pontosan hogyan készítsd el ezt a finomságot: 

 

 

Olvass még több csirkemelles receptet az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top