Gasztro

Ha szereted a zabkását, erről a trükkről tudnod kell!

Ha a te kedvenc reggelid is a krémes és laktató zabkása, de nincs időd a tűzhely fölött ácsorogni reggelente, akkor imádni fogod ezt a trükköt!

Aki zabkását szokott reggelizni, az tudja, hogy ebédig nyoma sincs az éhségnek. Ezért – és persze azért is, mert isteni finom és krémes – a zabkása az egyik legjobb választása reggelire. De mi a helyzet, ha nincs 20 percünk reggelente arra, hogy a tűzhely fölött kavargassuk a zabkásánkat?

Ha szereted a zabkását, erről a trükkről tudnod kell!

Íme egy zseniális trükk, aminek hála 3-4 reggel is élvezhetjük a zabkását, úgy hogy csak pár percet szántunk az elkészítésére: nincs más dolgunk, mint előre megfőzni egy jó nagy adagot a kedvenc zabkása-variációnkból, majd egy muffinformában hagyni dermedni, végül pedig lefagyasztani. Egy légmentes zacskóban tárolva hetekig eláll, ha pedig enni szeretnénk belőle, csak kikapunk kettőt-hármat a mélyhűtőből, és felmelegítjük a mikróban. A kedvenc feltéteinkkel kiegészítve pont olyan lesz, mintha épp most készítettük volna!

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top