Gasztro

Lehet, hogy eddig végig rosszul etted a görögdinnyét?

Még nem késő, hogy megtudd a görögdinnye-fogyasztás titkát!

 Lehet magozva, lehet magokkal, késsel-villával vagy kézzel, de mi most a görögdinnye-fogyasztás valami egészen új oldalára hívjuk fel a figyelmed! Ha megvan a tökéletes dinnye, egy módon teheted még jobbá: ha megsózod.

Lehet, hogy eddig végig rosszul etted a görögdinnyét?

 

Lehet, hogy elsőre furcsán hangzik: minek rontanál el egy mézédes dinnyét sóval? Valójában azonban egy csipet só csak még jobban kihozza a dinnye ízét (ha próbáltad már a görögdinnyét feta sajttal, tudod, miről beszélünk) és zamatosabbá is teszi a gyümölcsöt. Ráadásul a tikkasztóan meleg napokon az izzadsággal elveszített sót is pótolhatod vele aközben, hogy a szomjadat is csillapítod! Próbáld ki hagyományos asztali vagy kóser sóval, ha pedig valami igazán különlegesre vágysz, használj ropogós, nagy szemű tengeri sót!

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top