Gasztro

Újra meleg ételt kaphatnak az esztergomi kórház betegei

Csütörtöktől már nem csupán hideg szendvics és alma az ebédkínálat az esztergomi kórházban. A közétkeztető céggel szerződést bontott intézményben ismét meleg ételt adhatnak a betegeknek.

Augusztus 4-én csütörtökön ismét meleg ételt kaphatnak az esztergomi Vaszary Kórházban ápolt páciensek. A kórház igen jelentős tartozást halmozott fel, ezért nem kaptak ebédet a betegek. Hideg szendvics és alma volt az elmúlt napok kínálata.

A kórház az eddigi étkeztető céggel szerződést bontott, a konyhát csütörtöktől vehetik vissza. Mivel a konyha felújításra szorul, ezért elkülönített helyszínen oldják meg átmenetileg a meleg étkeztetést.

A közétkeztető cég szerint az esztergomi kórház 100 millió forintos tartozást halmozott fel az elmúlt időszakban, ezért közös megegyezéssel szerződést bontottak. A Vaszary Kórház kedden még nem részletezte a szerződésbontás okait, szerdai közleményében a cég magas árait és termékeinek kifogásolható minőségét nevezte meg.

(Kemma)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top