Gasztro

Széll Tamás vallomása arról, miért távozik

A séf megírta, miért hagyja ott kilenc év után az Onyx éttermet. Elsősorban a versenyzésre akar koncentrálni. Pihenésről nincs szó.

A Facebookon számolt be Széll Tamás, a Bocuse D’Or szakácsverseny európai fordulóján diadalmaskodó szakács, hogy miért hagyja ott azt az Onyx éttermet, amelynek stábjával Michelin-csillagot nyertek.

Mint írja, meg kellett hoznia a döntést, mivel a Bocuse D’Or Europe-on elért eredményük után úgy érezték, hogy a világversenyen kötelességük a tőlük telhető legjobbat, száz százalékot nyújtaniuk, “ezért a felkészülés ideje alatt a csapat minden tagjának minden erejével a versenyre kell koncentrálnia!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top