Gasztro

Illés bácsi nem akarja újranyitni a cukrászdáját

Hiába a rengeteg felajánlás, Illés bácsi nem akarja újranyitni a cukrászdáját. A hirtelen jött hírnévnek pedig egyáltalán nem örül.

 Illés bácsit jobban bosszantja a hirtelen jött hírnév, mint az, hogy be kell zárnia az üzletét – derül ki a 24.hu cikkéből. Az idős cukrász és cukrászdája napok óta az internet sztárjai. Már több petíció és Facebok-csoport is indult Barna Illés és a cukrászda megmentéséért, de a bácsi egyáltalán nem örül a felhajtásnak.

“Soha ez alatt az ötven év alatt senki nem lett rosszul, vagy jött vissza panasszal hozzám, és sosem büntettek meg”” – mondta el az üzlete higiéniai körülményeit firtató véleményekre reagálva. Szereti a szakmáját, ezért sajnálja, hogy be kellett zárnia, de valószínűleg akkor sem nyitna újra, ha az emberek összefogásának köszönhetően lehetősége lenne rá, ugyanis nincs már ereje újraépíteni a cukrászdát. A hirtelen jött népszerűségnek pedig nem örül. “Nekem nem hiányzott, hogy szeressenek, én csak végezném a munkám, ahogy eddig” – mondja indulatosan.

Illés bácsi nem akart hírnevet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top