Gasztro

A pillanat, amikor Széll Tamás Európa királya lett – videó

Széll nagyon meglepődött saját győzelmén: Norvégia második és Svédország harmadik helye után arra gondolt, a dán csapat győz majd.

Szerda délután hatalmas öröm érte a magyar gasztronómiát: Széll Tamás és csapata megnyerte a legrangosabb szakácsverseny, a Bocuse d’Or európai döntőjét. A magyar versenyző győzelmével többek között olyan gasztronagyhatalmakat utasított maga mögé, mint Svédország, Norvégia és Dánia. 

A pillanat, amikor Széll Tamás Európa királya lett – videó

Az eredményhirdetésről és arról a pillanatról, mikor Széll Tamás és a magyar csapat megtudja, hogy megnyerte az európai döntőt, videó is készült. A felvételen 2:28-nál jelenti be a zsűri, hogy a versenyt a magyarok nyerték, íme:

 

Széll az eredményhirdetés után elárulta, négy és fél hónapot készült a versenyre, ez idő alatt nem is dolgozott a Michelin-csillagos Onyx étteremben. Hozzátette, meglepte a győzelem, mert bár érezte, hogy jól sikerültek a fogások, skandináv győzelmet várt. 

Olvass még több cikket Széll Tamásról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top