Gasztro

Gusztustalan rágcsálót talált a kólájában a kisfiú – fotó

Csak akkor görgess lejjebb, ha erős gyomorral áldott meg a sors!

 Ha egyszer s mindenkorra kiiktatnád a kólát az étrendedből, a lehető legjobb helyen jársz: ugyanis ezeket a gyomorforgató képeket látva kétszer is meggondolod majd, hogy veszel-e kólát valaha még az életben!

Gusztustalan rágcsálót talált a kólájában a kisfiú - fotó

 Az eset Texasban történt: John Graves a 3 éves unokáját, Kaydent lepte meg egy üveg Dr. Pepper kólával. A kisfiú ugyan egyből rávetette magát az üvegre, szerencsére túl sok volt neki a fél liter, és csak a felét itta meg. Ekkor fedezték fel, hogy az üvegben egy körülbelül 5 centiméter hosszú egérszerű rágcsáló lebeg.

Gusztustalan rágcsálót talált a kólájában a kisfiú - fotó

Az undor okozta első sokk után, a család megosztott az üvegről készült fotókat a Facebook-on, valamint amilyen gyorsan csak tudták, orvoshoz vitték a gyereket, akitől vér- és vizeletmintát vettek, hogy kiderüljön, elkapott-e bármilyen fertőzést. 

Gusztustalan rágcsálót talált a kólájában a kisfiú - fotó

Természetesen a Dr. Peppert is felelősségre vonták, ahonnan egyelőre annyi választ kaptak, hogy vizsgálják az ügyet, bár a szigorú szabályaik miatt elképzelhetetlennek tartják, hogy bármilyen élőlény bekerüljön a üdítőikbe.

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top