Gasztro

Ezt vidd magaddal!

Kirándulásra, suliba, munkába vagy egyszerűen csak úgy… Mert finom!

Szeretem a praktikus dolgokat. Azokat, amik megkönnyítik a mindennapi életem. Szeretem az autót, a mosogatógépet, a kapszulás kávéfőzőt és nagyon szeretem a Landliebe tej- és joghurtitalait. Nem érted ez most hogy is jön ide? Elmondom. Mert megkönnyíti az életemet!

Ezt vidd magaddal!

Amióta felfedeztem a Landliebe palackos tej- és joghurtitalait merőben egyszerűbben csomagolok például uzsonnát a gyerekeknek. Számomra nagyon fontos a minőség. Az olyan érzékeny területen pedig, mint a tejtermékek, talán még inkább. Számít, hogy csak természetes alapanyagokat tartalmazzon, fontos, hogy válogatott hozzávalókból, ellenőrzött gyümölcskészítmények és természetes aromák felhasználásával készüljenek.

Nem tudom, nálatok hogy működik, de az én gyerekeim imádják a finomságokat, a lágy gyümölcsös ízeket, a joghurtokat, pudingokat, a könnyű és tápláló dolgokat. Erre tökéletesek ezek a kis palackok.
Vége a reggeli rohanásnak, a tízórait csak kikapom a hűtőből, és már vihetik is. A palack visszazárható, így bárhol, bármikor belekortyolhatnak. A lányom kedvence, az abszolút “lányos” epres tej, aminek olyan zamatos eperíze van, hogy még nekem is ellenállhatatlan. A fiam vacillál, mert még nem tudta eldönteni, hogy a csokoládés vagy a banános tej a kedvence. Nem is kell eldöntenie, mert mindig tartok itthon néhány darabot a Landliebe italok teljes választékából. Kávét is. Nekem a reggel kávéval indul, és a Landliebe tejeskávé éppen az én szájízem szerint készül. Szóval nemcsak praktikus, de nagyon finom is mindegyik.

A joghurtitalok is. Azok az én titkos délutáni fegyvereim. Neked nem szokott délutánonként édesség- és éhségrohamod lenni? Mert nekem folyamatosan. Tökéletes megoldás valami egészséges édes nasi. Na, nálam ezek a joghurtitalok. Őszibarackos, epres, áfonyás vagy éppen cseresznyés? …hm, nem tudom, mindegyikért odavagyok.

A palack mérete pedig ideális. Minden táskában elfér, legyen az hátizsák, női táska vagy éppen iskolatáska.

Csempéssz te is egy kis természetet, természetességet és praktikumot az életedbe!

Csak természetes összetevők, csak válogatott alapanyagok, isteni zamatos gyümölcsök. Hihetetlenül praktikus tárolás, szállítás, és igazi természetes ízek. A kávé, kávé ízű, az áfonyás joghurtital áfonya ízű, de még a banános tejital is banán ízű. Nem, nem az a mesterségesen kitalált banán íz, hanem olyan, amiről neked is csak az jut majd eszedbe, hogy ebben tényleg benne van a természet szeretete!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top