Gasztro

Jamie Oliver: már 17 éve pucér a szakács

Szinte hihetetlen, de Jamie Oliver már 17 éve a pályán van, pedig még csak most volt 40 éves! Lehet szeretni, lehet nem szeretni, de egy valamit nem lehet elvitatni tőle: generációjának leghíresebb tévészakácsa, aki fáradhatatlan szenvedéllyel ontja magából az újabb és újabb könyveket és műsorokat, így már lassan nemcsak a szüleink és mi használjuk a receptjeit, hanem jó eséllyel a gyerekeink is ismerni fogják a nevét.

Minden idők egyik legsikeresebb, ha nem A legsikeresebb tévészakácsa, Jamie Oliver 17 évvel ezelőtt ezen a napon kezdte tévés pályafutását, ahogy erről ezzel a csodálatos képpel illusztrált Instagram posztjában ma reggel ő is megemlékezett. 1999. április 14-én került adásba ugyanis a Pucér szakács című sorozatának 1. része. 

Jamie Oliver: már 17 éve pucér a szakács

Nehéz eldönteni, hogy simán kellemes nosztalgiát ébreszt-e ez a réges-régi kép, vagy ahogy ő is írja csak újra rádöbbent minket, hogy rohannak az évek. Az mindenesetre biztos, hogy ő is és mi is nagyon örülünk, hogy azóta a pályán van, és mindig van energiája újabb és újabb könyvekre, műsorokra és gyerekekre is.

Hogy miért szeretjük Jamie Olivert, arról épp nemrég emlékeztünk meg, a listát még hosszan lehetne folytatni, de most inkább mutatunk még néhány képet a múltból, és azt a bizonyos legelső tévéműsort. Csak erős idegzetűeknek!!:)

Jamie Oliver: már 17 éve pucér a szakács
Jamie Oliver: már 17 éve pucér a szakács
Jamie Oliver: már 17 éve pucér a szakács

Még több Jamie Oliver az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top