nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
A koriander csodás előnyei

A koriander csodás előnyei

A koriander talán a világ legmegosztóbb fűszernövénye: gyűlölik vagy odáig vannak érte. Pedig tényleg érdemes inkább szeretni – elmondjuk, miért.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

1. Csupa egészség

A koriander kiváló ásványianyag-forrás, rengeteg például benne a vas, a kálcium, a kálium, a magnézium és a cink. A cinknek hála segítheti az emésztésünket, míg a kálium hozzájárul az egészséges vérnyomáshoz is.

2. Csuklás ellen

Érdekes dolog, hogy a koriandermag az elhúzódó, kellemetlenné váló csuklásra is megoldást jelenthet. Rágcsáljunk el egy koriandermagot, és megállíthatjuk vele a bosszantó csuklást! Ráadásul állítólag még a leheletünk is jobb lesz tőle.

A koriander csodás előnyei

3. Intim problémákra

A nők és a férfiak intim problémáira egyaránt jól jöhet a koriander. A nők esetében ez a növény segít kiegyensúlyozni a hormonháztartást, ilyen módon enyhítve a menstruáció, vagy akár a klimax kellemetlen tüneteit, míg a férfiak esetében még az impotencián is segíthet.

Forrás: Care2

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon