Gasztro

Ánuszcsoki, a gusztustalan őrület, amitől tuti kiakadsz (+18) – videó

Mindig azt hisszük, hogy nincs már tovább, nincs már meghökkentőbb, gátlástalanabb vagy gusztustalanabb ötlet, amit valaki fel is mer vállalni. Ám mindig kiderül, hogy sajnos van...

Szereted a csokoládét? Igen, tudjuk, a legtöbben rajonganak érte – ahogyan mi is. Mindaddig, amíg vállalható mind az íze, mind a formája. Hogy utóbbi mennyire fontos, azt addig nem is gondolnád, míg nem találkozol azzal az új csokoládéval, amely amellett, hogy merőben szokatlan, ráadásul brutálisan gusztustalan is.

Újabb gusztustalan őrület, amitől tuti kiakadsz (+18) - videó

Nem szoktunk ítélkezni, ám szerintünk is mindennek van határa… Le sem írjuk, hogy mit láthattok a képeken, mert fel kell hogy dolgozzátok a látványt önállóan is. Igen, ez az, aminek látszik. Csokoládéból.

Újabb gusztustalan őrület, amitől tuti kiakadsz (+18) - videó

A videón pedig megnézhetitek, hogyan vették le azt a mintát, amiből később a sajátos csokiformák készültek. Csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk! Meg azt is javasoljuk, ezek után jól nézzétek meg, mit vesztek a szátokba…

Forrás: Wittyfeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top