Gasztro

Így néz ki 6 év után egy Happy Meal menü – megdöbbentő fotók

Már meg se lepődünk: a McDonald’sban 6 éve vásárolt sült krumplinak a mai napig kutya baja – csak a szaga és a kinézete lett kevésbé étvágygerjesztő.
Hat éve semmit sem változott a Happy Meal menü

A McDonald’s kaják történetében nem ez az első menü, ami kiállta az évek próbáját: sajtburger is állt már el tökéletes állapotban évekig. A gyorsétteremlánc népszerűségén az ilyen esetek semmit sem változtatnak, sőt a McDonald’s egyre inkább kapaszkodik felfelé a luxusétteremekhez!

A Jennifer Lovedahl nevű lány 6 évvel ezelőtt vásárolt egy Happy Meal menüt: sült krumplit és Chicken Mcnuggetst. Azóta az irodájában tárolta a menüt, tehát nem véletlen állt otthagyva évekig. A lány – aki egyébként egy egészségközpont munkatársa – ezzel akarta felhívni a páciensek figyelmét arra, hogy étkezzenek egészségesebben. 

Hat éve semmit sem változott a Happy Meal menü

A sült krumplinak és a csibefalatoknak semmi bajuk nem lett: nem kezdtek rohadni, sem penészedni, a bomlás jeleit sem mutatják. “Csak a szaguk és a kinézetük hasonlít kartondobozra” – fogalmazott a lány.

A múzeumi darabban inkább meg sem tippeljük, mennyi vegyszer lehet, ha képes volt kiállni hat évet romlatlanul. 

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top