nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Gasztro
Így dobd fel a forró csokid!

Így dobd fel a forró csokid!

Így tél közepén valószínűleg már minden csokirajongó túl is van az első, második és talán harmadik forró csokin is, így ideje kicsit feldobni kedvenc téli italunkat.
NLCafé
f Ajánlom

Jamie Oliver tökéletes forró csokija továbbra is nagy kedvencünk, de olyan sok hideg nap vár még ránk, hogy ideje kicsit újítani az ízeken. A fahéjas forró csoki például tökéletesnek bizonyult, és persze a nutellás forró csokit is imádta mindenki, de lássuk, milyen lehetőségek vannak még!

  1. 1 csésze tej + fél csésze apróra vágott étcsokoládé + 1 teáskanál borsmenta kivonat
  2. 1 csésze tej + fél evőkanál cukor + fél evőkanál reszelt narancshéj + 55 g étcsokoládé
  3. 1 csésze vaníliás mandulatej + 1-1,5 evőkanál cukrozatlan kakaópor + 2 teáskanál kókuszcukor 
  4. 1 csésze tej + 150 g étcsokoládé + 1/4 teáskanál őrölt fahéj + csipetnyi cayenne bors
  5. 1 csésze sovány tej + fél csésze tejszín + 120 g tejcsokoládé + 1/4 csésze krémes mogyoróvaj
  6. 1 teáskanál juharszirup + fél teáskanál pumpkin pie vagy mézeskalács fűszerkeverék + 1 csésze zsíros tej + 1 teáskanál cukrozatlan kakaópor
  7. 1 csésze zsíros tej + 2 evőkanál Nutella + 1 evőkanál kakaópor + csipetnyi só
  8. fél csésze tej + 150 g tejcsokoládé felaprítva + fél csésze tejszín + 3 evőkanál karamellszósz
  9. 1 csésze zsíros tej + 1/4 teáskanál szárított levendula + fél csésze fehér csokoládé apróra vágva
  10. 1 csésze tej + fél csésze étcsokoládé felaprítva + 60 ml Bailey’s krémlikőr
Így dobd fel a forró csokid!

 Forrás: She knows

 

Még több forró csokoládé az NLCafén:

Megosztás Facebookon