Gasztro

5 megható videó a kívánságokról

A kívánságoknak márpedig az a dolguk, hogy teljesüljenek. És olyan jó látni, amikor ez megtörténik!

Ez a kislány nem kívánt mást, csak hogy a családtól távol dolgozó apukája hazalátogasson az ünnepekre. Az apa azonban telefonált, hogy nem tud jönni, aztán…

A hétéves Alex odavan a szuperhősökért és maga is egy igazi kis szuperhős. Bár egy fejlődési rendellenesség miatt a jobb karja részben hiányzik, ő igyekszik teljes életet élni. Ehhez azonban nagy szüksége van egy jól működő művégtagra is. Egy bionikus művégtagokat készítő cég pedig elkészítette számára a tökéletes darabot, melyet nem is akárkitől vehetett át.

Andi imád főzni, egyik legfőbb vágya pedig az, hogy kitanulhassa az olasz konyha apró trükkjeit. A MasterCard ezért meglepte őt egy különleges nappal, ahol rengeteg meglepetés várt rá…

A négyéves Carson összebarátkozott a futárszolgálat alkalmazottjával, aki a speciális tejet szállítja neki. A fiúcska maga szeretne futár lenni, mint a barátja. Egy napra teljesülhetett a kívánsága.

Egy intézet udvarán egy kisfiú krétával rajzolja a kívánságát a betonra. És hogy mi az? A videóból kiderül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top