Gasztro

Sült alma mascarponekrémmel

Egyszerű, gyümölcsös és krémes desszert, melyet fogyaszthatsz forrón és hidegen is. Használj hozzá olyan gyümölcsöt, ami éppen otthon van.

Ezt akkor készítettem, amikor a sültalma-likőrt is, így két legyet (s)ütöttem egy csapásra, készen voltak az almák, egy része ment a likőrbe, egy része pedig az édességbe.

Sült alma mascarpone krémmel

Hozzávalók:

  • kb 60 dkg gyümölcs 
  • 0,5-1 dl alkohol – rum, konyak, sherry
  • 2-3 ek. porcukor

krémhez:

  • 25 dkg mascarpone
  • 2 ek. porcukor
  • 4 ek. joghurt
  • 1 vaníliarúd kikapart magjai
Sült alma mascarpone krémmel

A folytatásért kattints a Konyhalál caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top