Gasztro

Nagytakarítás, ablakpucolás, piperetakarítás, díszítés.

Az ajándékok beszerzése, a saját készítésű ajándékok kitalálása és elkészítése, csomagolás.Sütés, sütés, sütés.

Az ünnepi menü összeállítása, a hozzávalók beszerzése….

Nagytakarítás, ablakpucolás, piperetakarítás, díszítés.

Na álljon meg a menet! Ha ismerős a fenti képlet, ideje megállni egy pillanatra, és a nagy karácsony előtti sürgés-forgás kellős közepén szánni néhány percet önmagadra és az ünnepre hangolódásra, lélekben is.

Adj magadnak legalább egy negyedórát minden nap, amikor nem a tennivalók vannak a főszerepben, hanem Te, hogy ne hullafáradtan és idegesen érjen a karácsony este. Készíts egy forró, illatos fürdőt, “jelentkezz be” a párodhoz egy masszázsra, vagy egyszerűen csak főzz egy finom teát és kapcsolj ki, amíg kortyolgatod. Élvezd a változatos ízeket: a gyümölcsteák vidámságát, egy csésze zöld tea tiszta frissességét, vagy a fekete teák és a gyümölcsök izgalmas harmóniáit.

A Pickwick már gondoskodott a téli teázások vidám hangulatáról: karácsonyi csomagjába most három doboz finom tea mellé egy vidám, virágmintás porcelánbögre került. A háromféle színben kapható bögrék bármelyike akár kedves ajándék is lehet egy teaimádó családtagnak, de magadat is meglepheted vele. Ha pedig kikapcsolódás, akkor játék: hozd felszínre kreatív energiáidat a Pickwick tervező játékával, melyben hetente más konyhai kiegészítőt dekorálhatsz a karácsonyi bögrék ihlette vidám, színes mintákkal.

Érdemes minden héten tervezni, mert a tervezett kiegészítőket hetente meg is nyerheted, a játék végén pedig három szerencsés a teljes kollekciót is hazaviheti. Lehet, hogy épp egy ilyen, saját tervezésű kötény, falióra, vászontáska vagy terítő lenne a tökéletes karácsonyi ajándék valakinek?

Válassz egy hangulatodhoz illő teát, és míg kortyolgatod, próbáld ki a játékot a Pickwick Magyarország Facebook-oldalán vagy a www.pickwickjatek.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top