Gasztro

Bízd a piszkos munkát másra!

Szinte minden nő ismeri a mondást, miszerint a mosogatógép a háziasszonyok legjobb barátja. A mosogatótálca előtt töltött hosszú órákat percekre redukálja, és a koszos edények sikálásának is búcsút inthetünk. Ha férjünket racionális érvekkel akarjuk rábírni e csodás szerkezet megvásárlására általában a víz- és energiatakarékosságot szoktuk érvként felemlegetni. De valljuk be, mi inkább az időt szeretjük, amit megspórol nekünk.

A mosogatógép egyértelműen könnyebbé teszi az életünk! De mit tehetünk mi érte, hogy hosszú életű legyen, és a lehető leghatékonyabban lássa el feladatát?

Havonta egyszer tisztítsd meg mosogatógépedet!  A Finish® mosogatógép tisztító hatására a mosogatógép belsejében lerakódott szennyeződések és vízkő biztonságosan és hatékonyan lebomlanak, még a nehezen elérhető helyeken, mint például a fűtőelemen és a permetezőkarokon is.

Bízd a piszkos munkát másra!

Frissítsd fel mosogatógépedet az üde és friss citrom és lime illatával! Ha Finish® citrom és lime mosogatógép-illatosítót használsz, minden alkalommal, amikor kinyitod a mosogatógépet, a kellemetlen szagok helyett a friss citrom és az üde lime illatát fogod érezni! A kellemetlen szagok megszüntetéséért próbáld ki a semleges illatú Finish® mosogatógép-illatosítót is.

Bízd a piszkos munkát másra!

Használd rendszeresen a Finish® öblítőszereit, amelyek megakadályozzák, hogy az edényeken és poharakon ételmaradványok, foltok vagy bevonatok maradjanak. Egyszerűen töltsd a Finish® öblítőfolyadékot az öblítőadagoló rekeszbe, és az öblítőszer minden egyes mosogatáskor automatikusan kioldódik, biztosítva ezzel edényeid tökéletes tisztaságát és fantasztikus ragyogását.

Ellenőrizd rendszeresen, hogy a megfelelő mennyiségű Finish® gépi regeneráló só legyen a mosogatógépben! A só segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben és az edényeken. Természetes anyagokat tartalmaz, és könnyen oldódik. Elősegíti a mosogatógépekben lévő víz lágyítását, ily módon megnöveli a Finish® mosogatószer tisztító hatását.

További információkét látogass el a www.finish.hu weboldalra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top