Gasztro

Ritka betegsége miatt 8 ezer kalóriát eszik naponta

Egy olimpiai súlyemelőnél is több ételt fogyaszt naponta egy fiatal nő. Általában 8000 kalóriát eszik, és anyagilag már nem bírja.

Nicola Daintree-nek óriási mennyiségű kalóriabevitelre van szüksége ahhoz, hogy fenntarthassa teste zavartalan működését. Naponta többször eszik főtt ételt, valamint csoki- és chips-adagja is állandó. Amíg a legtöbb nő azzal küzd, hogy minél kevesebb kalóriát vigyen be, Nicola egy átlagos ember ételmennyiségének 3-4-szeresét kénytelen elfogyasztani. A Wales északnyugati partján élő fiatal nő már tetemes adósságot halmozott fel, csak hogy ehessen.

8000 kalóriát eszik, hogy fenntartsa súlyát

“Az élelmiszerbank ugyan segít, de a rokkantsági támogatás mellett az összes pénzemet kalóriákra, vagyis ételre költöm” – mondta a lány, aki egy nagyon ritka, gyógyíthatatlan betegségben szenved. Problémájáról a BBC egyik műsorában is beszélt. Az adást követően azonnal segítőre is lelt, aki kifizette az eddig felhalmozott számláit. A lány, aki betegsége miatt dolgozni sem képes, nagyon hálás a jótevőjének: “Erre nincsenek szavak. Nem tudom eléggé megköszönni, amit ez az ember értem tett” – mondta meghatottan.

8000 kalóriát eszik, hogy fenntartsa súlyátForrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top