Gasztro

Itt az új Oreo keksz, vörös bársonyba öltöztetve

Az Oreo keksz rajongóinak remek hírünk van: újfajta Oreo látott napvilágot, Red Velvet, azaz vörös bársony fedőnév alatt.

Természetesen még nyilván eltelik sok idő, mire nálunk is kapható lesz, mivel Amerikában is csak február 2-ától érhetik el a boltokban az Oreo-fanok. A különlegessége egyrészt abban rejlik, hogy a keksz színe egy sötétvörös árnyalatot kapott, másrészt a benne lévő krémsajtos krém a sajttorták ízvilágát idézi. Mivel már térdig járunk az oreós sajttorták receptjeiben a neten, ezért úgy tűnik, igazodnak a közönség ízléséhez.

Itt az új Oreo keksz, vörösbársonyba öltöztetve

Az előzetes tesztelők szerint a krém sokkal krémesebb, ízesebb, és a keksz vörös színe is csak elsőre meghökkentő. A krém ízesebbé tételének én külön örülök, mivel a kekszek úgy általában a kedvenceim közé tartoznak, de töredelmesen be kell valljam, hogy az Oreót nálam a Pilóta keksz simán megelőzte, épp azért, mert nem éreztem az Oreóban karakteres ízt. Ha ezt megoldották, akkor állok elébe a vörös bársonyos variációnak, alig várom, hogy megkóstolhassam.

Itt az új Oreo keksz, vörösbársonyba öltöztetve

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top