Gasztro

Tésztákat hívott vissza az IKEA

Ha allergiásak vagytok a szójára, ne egyetek ezekből!

Az IKEA áruházak Svéd Finomságok Boltjában kapható PASTAÄLGAR FULLKORN jávorszarvas alakú, teljes kiőrlésű lisztből készült tészta és PASTAÄLGAR jávorszarvas alakú tészta szóját tartalmazhat, ami nem lett feltüntetve a termékek csomagolásán. A biztonság és a biztonságos termékek forgalmazása kiemelten fontos az IKEA számára, ezért elővigyázatosságból az IKEA az összes fent említett tésztát – dátumbélyegzőtől függetlenül – visszahívja.

A szója allergén összetevőnek minősül, és a szójára érzékeny személyeknél a tészta fogyasztását követően allergiás reakciót válthat ki.  A termék fogyasztása a szójára nem allergiás, illetve nem érzékeny emberek esetében teljesen biztonságos.

Akik – függetlenül attól, hogy a szójára allergiásak vagy sem – nem szeretnék megtartani a megvásárolt PASTAÄLGAR FULLKORN és PASTAÄLGAR termékeket, visszavihetik bármelyik IKEA áruházba, ahol a termékek teljes vételárát visszakapják.

További információ  a www.IKEA.hu weboldalon található, vagy a 06 1 460 31 60-as telefonszámon kapható.

Tésztákat hívott vissza az IKEA

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top