Gasztro

Hihetetlen sütemények az Addams Family konyhájából

Semmi tejszínhab, cukormáz vagy rózsaszín szirup! Hátborzongatóan zseniális édességek következnek, amelyek annyira eszelősen bizarrak, hogy ilyet még kitalálni sem tudtunk volna.

Mi lenne, ha a gyerekek következő szülinapjára nem katicabogár vagy versenyautó formájú tortával állítanál be, hanem csupa csoki vudutortával vagy karamellás tarantulasüteményekkel? Christine McConnell Los Angeles-i fotós és stylist is ott kezdte a cukrászkodást, ahol mindannyian: a nulláról. A YouTube-ról tanulta meg a fortélyokat, a kézügyessége pedig valószínűleg annak köszönhető, hogy fodrásznak és sminkesnek tanult. A 32 éves Christine virágmintás ruháiban és kötényében az ötvenes évek pin-up lányainak mai unokája lehetne. Csak ő nem pitéket süt, hanem óriás skorpiót, pókokat, földönkívülieket vagy koponyás tortákat és édességeket.

Alkotásait Tim Burton és Hitchcock, az Addams Family és a Született feleségek ihlették, és az Instagram-oldalán alig várja a majdnem százezres rajongótábora az újabb és újabb remekműveket.

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top