Gasztro

Felnőtt séfeket győzött le a 8 éves kislány

Nemcsak nagyon ügyes, de jószívű is.

A floridai Taylor Moxey még csak a közelmúltban múlt 8 éves, ám máris dollárezreket keres a saját készítésű süteményeivel. A tehetséges kislány egy szakácsversenyen is indult Miamiban, ahol képzett, tapasztalt séfek elől hozta el az első díjat. A győzelem kapcsán rengetegen megismerték a nevét, mondhatni helyi híresség vált belőle.

A kislány imádja a tévés főzőműsorokat, de maga is sokat kísérletezik, ötletel. Amikor megrendelést kap, iskola után készíti el a süteményeket, majd táncórára megy. A dobozokat, melyekbe a sütiket csomagolja, szintén saját kezűleg dekorálja. A sütemények értékesítéséből származó pénz egy részét egy diszlexiásokat segítő szervezetnek ajánlja fel.

Taylort máris nagy reménységnek tartják a szakmában, így minden esélye megvan arra, hogy valóra váljon a legnagyobb álma, és egy nap saját cukrászdát nyithasson. Nagyon szimpatikus kislány, drukkolunk neki.

Taylor Moxley
Taylor Moxey

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top