Gasztro

Rebarbarás eperturmix

Kóstoltad már a rebarbarát? Savanykás íze van. Bloggerünknek az az ötlete támadt, hogy összemixeli egy kis eperrel és némi cukorral, így született a rebarbarás eperturmix.

Hozzávalók

1 darabka külső “héjától” megfosztott rebarbara
néhány szem eper
barna cukor
tej

A rebarbaráról lehúzkodjuk a külső héjat, majd felaprítjuk. Én botmixerrel dolgoztam, a felkockázott rebarbarát az eperrel és a cukorral pürésítettem, majd felöntöttem tejjel, és felhabosítottam. Kész.

Mire jó a rebarbara, és hogyan fogyaszthatjuk még? Tudd meg a HahóPihe blogról!

Rebarbarás eperturmix

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top