Gasztro

Zöldséges sertésragu medvehagymás gombóccal

Egy újabb remek medvehagymás recept, amíg még szezonja van. Ráadásul ezúttal egy különlegességet kínálunk: zöldséges sertésragut medvehagymás gombóccal.

Hozzávalók (4 főre)

A raguhoz:

• 5 dkg füstölt szalonna

• 10 dkg kolbász

• 1 fej hagyma

• 30 dkg sertéshús (lapocka)

• 5 dl tejföl

• 10 dkg zöldbab

• 20 dkg borsó

• 10 dkg savanyított kis hagyma

• só, bors

• 3 tk. mustár

• 3-4 levél medvehagyma


A gombóchoz:

• 20 dkg krumpli

• 3 ek tejföl

• só, bors

• frissen reszelt szerecsendió

• 1 tojás

• 30 dkg (tönköly)liszt

• kb. 12 levél medvehagyma

Az elkészítésről a Culin’Art blogon olvashatsz.

 Zöldséges sertésragu medvehagymás gombóccal

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top