Gasztro

Torkos csütörtök: itt ehetsz ma féláron

A Magyar Turizmus Zrt. idén 9. alkalommal rendezi meg a farsang végi akciót. A csütörtökön felszedett kalóriákat pedig a Mozgós pénteken dolgozhatod le.

A Torkos Csütörtök akcióhoz csatlakozott vendéglátóhelyek vállalták, hogy március 6-án egész nap 50 százalékos kedvezményt adnak a la carte kínálatukból.

Az éttermek listáját a Torkos Csütörtök honlapján találod meg. Ha esetleg nem látod köztük a kedvenc vendéglődet, érdemes telefonon is érdeklődni, ugyanis több étterem a hivatalos akción kívül is megtartja a kedvezményes falatozást.

Arról egyébként, hogy melyik lett 2013-ban az Év étterme, valamint az Év 10 legjobb étterme, itt olvashatsz.

A Torkos Csütörtökön felszedett kalóriákat pedig a Mozgós pénteken dolgozhatod le. Országszerte ugyanis mintegy száz konditerem, mozgásközpont, uszoda és egyéb sportintézmény vesz részt a Mozgós péntek elnevezésű akcióban, amelynek keretében idén is féláron vehetők igénybe a sporthelyszínek szolgáltatásai. A helyszínek folyamatosan bővülő listáját és az egyes mozgásközpontok elérhetőségét megtalálhatod az akció Facebook-oldalán – Mozgós péntek 2014. március 7. néven.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top