Gasztro

Napi 3 recept: őszi vacsora

Puha töltött kifli, ellenállhatatlan almás kalács és különleges pirított rizs, ezt a három receptet ajánlják mára bloggereink.

Pirított rizs laskagombával – Makkakonyhától

Egy serpenyőben felforrósítjuk a kókuszsírt, rádobjuk a finom csíkokra vágott gyömbért, fokhagymát és chilit, hagyjuk megpirulni kissé. Közben falatnyi csíkokra tépkedjük a gombát, a mángold szárát levágjuk és felaprítjuk, majd ezeket is a serpenyőbe tesszük, elkeverjük, hagyjuk pirulni, párolódni… A hozzávalókért és a teljes receptért kattints!

Napi 3 recept: őszi vacsora

 

Napi 3 recept: őszi vacsoraFüstölt sajtos kiflik – Szani konyhájából 

Ilyen kis puha, ízletes kiflicskékkel is megtölthetjük szeretett csemetéink uzsonnásdobozát, így biztosan tudjuk, hogy jó

minőségű, friss tízórai kerül a kis pocakokba.

Persze otthonra is jó választás, reggelire vagy akár egy tartalmas leves után, ebédre. Kattints a receptért!

 

 

 

Almás kalács – Dió bisztró konyhájából

Erika igazi klasszikus anyuka: süt, főz, vezeti a háztartást, a gyerekkel foglalkozik, ami nem  egyszerű feladat, mert a kisfiú cukorbeteg, így nagyon figyelni kell az étkezésére, ezt külön meg kellett tanulni, de egy anyának nincs akadály. Ezt a kalácsot együtt készítették, a fiatalember lelkesen kuktáskodott. A recepteben Erika normál és szénhidrát-csökkentett lisztet használ, cukrot nem. Olyan finom almákat lehet kapni, próbáljátok ki! A teljes receptért kattints!

Napi 3 recept: őszi vacsora


 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top