Gasztro

Napi 3 recept: őszi édességek

Blogszemlénk mai termésében csupa őszi desszert található. Szilva, alma és füge minden mennyiségben.

Szilvásgombóc-piteNassoló Naplopó konyhájából 

Napi 3 recept: őszi édességekÉn a szilváért és a prézliért eszem a szilvás gombócot. Na jó, meg kicsit a tésztájáért is. Aki ugyanígy van ezzel, annak tökéletes verzió ez a pite. Ripsz-ropsz összedobható, határozottan gyorsabban elkészül, mint a gombóc. Kattints a receptért!

 


Mandulás-narancsos császármorzsa
Gasztrofitnesz konyhájából

Napi 3 recept: őszi édességekGyerekkorom óta nem ettem császármorzsát… merthogy jesszus, hát az meg mennyire hizlal már: cukros, lisztes, olajos… pffff, szentségtörés, egyenesen fitneszrémálom!

Hát ezt figyeljétek!

Brutál finom! Sokkal finomabb, mint a rendes… már amennyire emlékszem… és sokkal egészségesebb, a legjobb reggeli! És azt mondtam már, hogy mennyire finom? Kattints a receptért!

 

 

 

 

Almás-fügés paleosüti Maimoni konyhájából

Biztosan elfogult vagyok, mivel a füge az egyik kedvenc gyümölcsöm, de szerintem az összes eddigi paleosütim közül talán ez a legjobb. Nekem legalábbis nagyon ízlik, és kifejezetten egészséges édesség, hiszen csupa gyümölcs az egész. Kattints a receptért! 

Napi 3 recept: őszi édességek


 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top