Gasztro

Borsodban készül az ország legjobb hamburgere

Van, ahol azt sem tudják, milyen húsból készül a burger, de megfizethető árban is akadnak ajánlott helyek az étteremkritikus házaspár tesztje szerint.

A hamburger nem csak olcsó, suttyomban elfogyasztott gyorskaja lehet, itthon is egyre több helyen figyelnek arra, milyen buciba milyen hús kerül, milyen körítéssel. A Bűvös Szakács profi étteremkritikus házaspárja, Molnár B. Tamás és Bittera Dóra bejárta az országot, hogy megtalálják a legjobb hazai hamburgert. Teszteltek normál árakkal dolgozó helyeket és természetesen drága, menő éttermeket is.

Borsodban készül az ország legjobb hamburgere

A legjobbnak egy borsodi vendéglő, az Anyukám mondta burgere bizonyult, amihez kemencében sül a pita és még fenyőmag is kerül bele. Igaz, 1890 forintot kérnek érte.

A szerényebb árfekvésű helyek közül jó pontokat kapott a diósdi Johnny’s Bistro, a Zing a Gozsdu udvarnál, és a Black Cab Burger a Ferencvárosban, amit már mi is többször teszteltünk, és az biztos, hogy ennyiért még sehol jobbat nem kaptunk a fővárosban.

Aki kíváncsi rá, mit tudnak a csúcsgasztronómiai hamburgerek és hol kaphatók, az itt nézheti meg a többi tesztelt hely értékelését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top