Gasztro

Itt a világ legerősebb kávéja

Csak saját felelősségre fogyasztható...

Death Wish – vagyis Halálvágy – a neve annak a kávénak, mely a gyártó állítása szerint egy olyan, újonnan felfedezett kávébabból készül, melynek koffeintartalma 200 százaléka egy átlagos kávébabénak.

„Ez nem egy szokványos reggeli kávé. Nem bolti kávé, de nem fogod megtalálni a helyi étteremben vagy a Starbucksban sem. A Death Wish kávé a legmagasabb koffeintartalmú, prémium minőségű, pörkölt biokávé. Ez egy trém kávé. Nem gyenge. Csak saját felelősségre fogyasztható” – olvasható a gyártó weboldalán a figyelmeztetés, melyet a kávé halálfejes csomagolása is nyomatékosít.

Itt a világ legerősebb kávéja

„Tele vagyok energiával, és csak úgy száguldom a feladataimmal, miközben táncolok a székemben. Egy kicsit viszont izzadok” – számolt be tapasztalatairól a Time magazin újságírója, miután elfogyasztotta az első csésze Death Wish kávét. A második csésze után viszont már kissé rosszul érezte magát és nehezen tudott koncentrálni, két órával később pedig már úgy érezte, mintha 36 órája le sem hunyta volna a szemeit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top