Gasztro

Itt a reggeli gabonapehely, kutyáknak

Az egészséges reggeli a kutyáknak is jár...

Itt a reggeli gabonapehely, kutyáknakCsirke- és pulykahús, gabona, zab, banán, alma és probiotikus joghurt is található abban a reggeli gabonapehelyben, melyet egy brit, organikus állateledeleket gyártó cég dobott piacra kutyák számára. Bár hasonló tápok már kaphatók egy ideje, ez a termék abban különbözik a korábbiaktól, hogy összetételében nagyon hasonlít az emberi fogyasztásra szánt gabonapelyhekre. Még a csomagolása is nagyon hasonló.

„Arra gondoltam, mennyire nagyszerű lenne egy speciális recept alapján készült reggeli, ami tökéletes lenne a kutyák számára. Egy olyan recept, amely tartalmazza az összes kedvenc összetevőmet, ami a nap folyamán energiát ad a számomra. Lássuk be, a kutyák manapság ugyanolyan aktívak, mint mi magunk, így az  tisztességes, ha ők is egészséges reggelivel kezdik a napot” – magyarázta Henrietta Morrison, a gabonapehely megalkotója egy sajtónyilatkozatában.

Akárhogy is, az ötlet bevált: a vásárlók néhány nap alatt elkapkodták a teljes rendelkezésre álló készletet a dobozonként 8 fontba, vagyis mintegy 2800 forintba kerülő gabonapehelyből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top