Gasztro

Kirúgták a diákokat, mert sok sült krumplit rendeltek

Olyan sok sült krumplit rendeltek a tinédzserek, hogy a többi vendégnek nem jutott. Végül kidobták őket a gyorsétteremből.

Hát így néz ki nagyjából 60 ezer forintnyi sült krumpli egy asztalon. Legalábbis a koreai tinédzserek ennyit költöttek rá, hogy sültkrumpli-partit rendezzenek a McDonald’sban. Sültkrumpli-akció volt, ez indította be a kamaszok fantáziáját, és nekik köszönhetjük, hogy láthatjuk ezt a fotót:

forrás: Gawker
Forrás: Gawke

A többi vendég viszont kiakadt, mert az iskolások rendelése miatt ők késve kapták meg a saját sült krumplijukat. Így reklamáltak a gyorsétterem dolgozóinál, akik nem bírták tovább cérnával, és szerettek volna a rengeteg sült krumplit rendelő gyerekektől megszabadulni. Végül aztán kitessékelték őket, így vetve véget a bulinak.

A fotót elnézve hihetetlennek tűnik, hogy ennyi sült krumplit valóban megettek volna a diákok. Igaz, az ázsiai országokban állítólag nagy divat a tinédzserek körében a sültkrumpli-parti, mert annyira olcsón adják a távol-keleti gyorséttermek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top