Gasztro

Mi a közös a CD-tartóban és a ketchuposflakonban?

Az, hogy új életre kelhetnek a konyhában, és tuti, hogy eszed ágában sem lesz kidobni ezeket…

Mi a közös a cd tartóban és a ketchupos üvegben? A több lemez tárolására szolgáló CD-tartóból például tökéletes szendvicstartó lehet. Amennyiben szoktál venni bagelt, úgy a középső „tartóoszlop” kimondottan hasznos lesz, ha viszont a hagyományos, zsemlés szendvicsben utazol, úgy jobban jársz, ha egy élesebb késsel levágod a pöcköt. Mivel a szendvics maga nem sokkal nagyobb, mint a tok, ezért attól sem kell félni, hogy szétcsúszik a reggeli.

Nehogy kidobd a ketchuposflakont!

…palacsinta vagy egyéb híg tészta sütésénél ugyanis jól jöhet. Az újgenerációs flakonok ugyanis úgy vannak kialakítva, hogy pont annyit tudsz nyomni, amennyit szeretnél, ráadásul még kulimászos sem lesz a konyha. Amerikai palacsintánál különösen jól használható, amikor egy serpenyőben több palacsintát is szeretnél kisütni egyszerre. Ráadásul a reggeli hajrában kimondottan praktikus, mert előző este beletöltjük a masszát és másnap reggel csak néhány perc alatt kisütjük.

Mi a közös a cd tartóban és a ketchupos üvegben?
Mi a közös a cd tartóban és a ketchupos üvegben?

Muffinsütő mint tárolóedény

Bár a muffinsütő sokoldalúságáról ódákat tudnánk zengeni, sokan mégis csak porfogónak használják, pedig főzéskor is praktikus lehet. A szakácsok nemcsak azért vágják fel előre a recepthez szükséges hozzávalókat, mert így időt takarítanak meg, hanem azért is, mert ráadásul sokkal nagyobb rendet tudnak így tartani. De minek a sok apró tálka? A hagymát és az apróra vágott hozzávalókat halmozzuk egy muffinsütőbe, és a probléma meg is van oldva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top