Gasztro

Borosüvegre került Harry pucér feneke

Meztelenül, biliárddákóval a kezében virít Harry herceg egy boroscímkén, csakúgy, ahogy a hírhedt Las Vegas-i bulin mulatott…

Borosüvegre került Harry pucér fenekeBejárták a világot a Las Vegasban meztelenül szórakozó Harry herceg fotói, az ifjú titán hátsóját már mindenki kívülről ismeri. Ezen borulhatott ki Erzsébet királynő is, aki azonnal hazarendelte a rendetlenkedő herceget.

Egy szemfüles kereskedő kihasználta a kínálkozó alkalmat, és boroscímkére festette a pucér Harryt, akit a művész biliárddákóval a kezében örökített meg. Nem véletlen, hiszen a nagymamája kedvencének valószínűleg nem mondható herceg azon a bizonyos estén vetkőzős biliárdot játszott a fotón mellette szereplő szintén pucér hölggyel.

A „Royal Blush” vagyis „Királyi pír” fantázianevű bor egy francia rosé, nagyjából 3000 forintnak megfelelő fontért lehet megvenni, és az üzlet vezetője, Peter Creek szerint viszik, mint a cukrot. Állítása szerint eddig még nem érkezett kifogás a királyi családtól, de azt mondta, majd ha lesz, küld Harrynek egy üveggel ajándékba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top