Gasztro

5 külföldi gasztroblog, amit szeretünk

Nem kell hozzá felsőfokú nyelvtudás, hogy megértsd a külföldi gasztroblogokat, viszont – a magyarokhoz hasonlóan – rengeteg ötletet, tippet szerezhetsz belőlük. A kedvenc angol nyelvű blogjaink közül válogattunk.
 5 külföldi gasztroblog, amit szeretünk
Kíváncsi vagy, hogy főznek a legnépszerűbb magyar gasztrobloggerek? Itt elmesélik!

 5 külföldi gasztroblog, amit szeretünkSmitten Kitchen

Amerikai blog, egy New York-i nő írja, a legjobban azt szeretjük benne, hogy nem csak a képek gyönyörűek, de mindegyik posztban vannak ugyanolyan igényes alapanyag- és fázisfotók is. Pofonegyszerű szezon szerint keresni, nagyon könnyen és jól használható az archívum is, amiben rengeteg recept található.

 5 külföldi gasztroblog, amit szeretünkEveryday Food Blog (Martha Stewart)

A flottul működő Martha-birodalom egyik szelete ez a hétköznapi recepteket tartalmazó blog, minket az sem zavar, hogy valószínűleg Martha sosem látta a neki tulajdonított ételeket. Minden nap közölnek egy új receptet, ez főétel és desszert ugyanúgy lehet, mint mondjuk egy koktél. Amit még bírunk benne: simán el lehet böngészni akár órákat is az oldalon, mert rengeteg jó ötletet elleshetünk innen, nem csak a főzés, hanem akár kertészkedés vagy karácsonyi ajándékkészítés terén is.

 5 külföldi gasztroblog, amit szeretünk101 Cookbooks

A blog írója elkötelezett harcosa az egészséges táplálkozásnak, rengeteg vegetáriánus és vegán receptet találhatsz rajta. Azoknak is ajánljuk, akik gluténérzékeny embernek főznek, és persze a fogyókúrázók is rengeteg ötletet kaphatnak. Szereted a kekszeket? Akkor itt a helyed, hiszen 40-féle házikeksz-receptből válogathatsz, vannak köztük sósak és édesek egyaránt. A kedvencünk: szellem alakú aprósüti gyerekeknek.


 5 külföldi gasztroblog, amit szeretünkChocolate&Zucchini

Az egyik legrégibb gasztroblog, 2003 óta működik, egy 30-as francia nő írja, angolul (pár éve megvan a blog francia verziója is). A recepteken kívül is sok érdekességet fedezhetünk fel rajta, például könyvajánlókat, havonta valami új, számítógépre letölthető hátteret, hasznos és haszontalan konyhai kütyük tesztelésének leírását. Mindenképpen ajánlott megnézni, mielőtt Párizsba utazol, hiszen bennfentes tippekkel, részletes gasztroprogram-ajánlókkal leszel gazdagabb.


 5 külföldi gasztroblog, amit szeretünkDessert for Breakfast

Na, ide ne gyere, ha éppen fogyózol, mert olyan cukoréhséggel távozol, aminek nem lesz könnyű ellenállni. Az édesszájú blogíró gyönyörű képeket készít, és rendszeresen közöl „végre péntek” kategóriájú édességeket. Megvan tehát a péntek délutáni program: találd ki, mit süss hétvégén. Nagyszerűen lehet alapanyag alapján is keresni, és karácsony előtt is érdemes böngészni a blogot, ehető ajándék szempontjából is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top