Gasztro

Helyetted főz a szupergép!

A kenyérsütő gépekre hasonlít, de annál sokkal többet tud a SuperChef nevű háztartási gép, amit elég csak reggel beprogramozni, és hazaérkezéskor már tálalhatod is a vacsorát. Jól hangzik, nem?
Helyetted főz a szuper gép!
Ha mégse akarsz plusz gépeket a konyhába, készíts gép nélkül házi fagyit!

Ha a SuperChefet használva tényleg megússzuk a hétköznapi főzőcskézések nagy részét, akkor mi bizony elgondolkodnánk a masina beszerzésén. A gép minden alapvető konyhai műveletet el tud végezni, vagyis lehet benne sütni, főzni, gőzölni, melegen tartani stb. Ráadásul 24 órára előre be lehet programozni, így az étel akkorra készül el, amikor szeretnéd.

11 különböző funkció van rajta, ami persze nem mond sokat, az már annál inkább, hogy nem csak sült krumplit tudsz benne sütni, hanem akár egy komplett grillcsirkét is. Készíthetsz vele tésztaételt és ragut is, egy paella (spanyol rizses egytálétel) például 50 percbe telik neki, egy süteménnyel pedig megvan 45 perc alatt.

Akkor sincs gond, ha a dugó miatt nem érsz haza pontosan – hiszen amikor kész az étel, automatikusan bekapcsol a melegítő funkció. A kezelése se igényel mérnöki diplomát: egyszerűen beleszórod a hozzávalókat az alumíniumtálba, majd kiválasztod az adott programot, és ott is hagyhatod.

Helyetted főz a szuper gép!

A Lakeland cég mérőpoharat, gőzbetétet és szakácskönyvet is ad a ketyere mellé, aminek ára 200 font, vagyis nagyjából 61 ezer forint.

Ha nem vágysz a szupergépre, és szívesebben főzöl saját magad, akkor készítsd el a saját paelládat vagy a vajas karfiollal tálalt grillcsirkét, mindkettő könnyű nyári fogás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top