Gasztro

Húspogácsa mentás majonézzel: a győztes grillkaja

Több mint félszáz, egészen pontosan 56 receptet küldtetek be a "Grill és más" pályázatra. Volt köztük hagyományosabb étel és egészen újító is. A Sülvefőve séfjei végül Páhi András kreációja mellett tették le a voksukat.
Húspogácsa mentás majonézzel: a győztes grillkaja
Kajaötletet keresel? Több ezer recept közül válogathatsz a Sülvefővén!

András 35 éves, Budapesten él, hobbiszakács. Azt mondja, leginkább azért szeret főzni, mert keresi az új ízeket. Szereti az egyszerű recepteket, és lehetőség szerint mindig olyasmit készít, aminek éppen szezonja van.

Több mint egy hónapja bukkant rá a Sülvefőve oldalra, mert épp receptek után kutatott a neten. „Megnéztem, és láttam, hogy Mautner Zsófia is ír ide receptet, így regisztráltam. De követem még Hernyák Tomit és Szőke Janit is, az ő receptjeiket is kedvelem!” – osztotta meg velünk.

A győztes receptet itt találjátok meg. Erre egyébként még Harmath Csaba, akinek nagyon kifinomult az ízlése, azt mondta: ez bizony finom lehet!

Gratulálunk Andrásnak a 100 ezer forintos díjhoz, ti pedig ne feledjétek: egy kreatív tortarecepttel vagy egy könnyített nyári étellel most is lehet nyerni! Szóval irány a Sülvefőve!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top